Arkadaşlar mahallemizde bi motorcu var, kaçmasa samimi söylüyorum egzozu sokucam kendilerine hiç mecaz yok çıkıcam hakkını vericem sokucam.
Valiye şikayet ettim: umursamadı
Emniyet müdürüne şikayet ettim: bizde yunus polis yok dedi
Sürekli 112 yi aradım: bulduk yerini tespit ettik plakasız oldukları için komple işlerini bitiricez dendi unutuldu artık hiç umuraamıyolar.
6-7 aydır evde doğru dürüst uyuyamuyorum. Tüm hayat dengem değişti. Sabah 5 den beri uyumaya çalışıyorum bu malum şahıs geçiyor, bi ara yolda tuzak kurdum belki tutarım diye fare gibi durmuyor yerinde. Ekstra inadına kesiciye sokuyor, o geçtiğinde ev titriyor.
sizce ne yapmam lazım çaresizim, hiç bir devlet kurumu destek olmuyor gidip onlara dava açsam mı? Ya da motorcuyu ne yapıp ne edip yakalayıp kendim mi cezalandırsam?
Değerli hocam, kendi başınıza yapacağınız eylemden ceza alırsanız pişman olmaz mısınız? Belli ki insanlıktan nasibini almamış, insan atmığı aptal biri yüzünden yoğun stres yaşıyorsunuz ancak bu insan atmığı yüzünden bir ceza almak sizin gibi değerli bir hocamıza ekseriyetle yakışmaz.
Mutlaka ama mutlaka bu toplum deccali 0.56 ıq arkadaşı yasal olan kurumlara sevk etmeniz daha hayırlı olur.