Merhabalar,
Prestij paketimizde yer alan 12 Ay Şirket Kapama Koruması hizmeti 12 ay içerisinde şirketinizi kapatmak istemeniz halinde beyanname işlem ücreti alınmamasını içermektedir. Devlete yatırılan harç ücretini içermemektedir. Bu şekilde yaptığımız bilgilendirme maalesef tarafınızda karşılık görmemiştir. Ücreti mukabilinde verilen hizmeti ücretsiz almak istemeniz ticarî mantığa ve ahlâka uymamaktadır. Aynı kısır döngü içerisinde günlerdir ücret ödemek istemediğinizi belirtmeniz ve sürekli bu şekilde üst perdeden, emredici, hakaretvari mesajlarınıza cevap vermediğimiz doğrudur. Biz bu sektörde sırf bu isimle 3 yılı aşkın süredir binlerce kişiye hizmet sağladık, sağlıyoruz. Hizmet içeriklerimiz, paketlerimiz kişiye veya keyfe göre değişiklik maalesef göstermemektedir. Takdir forum kitlesinindir.
Saygılarımızla,
ingilteresirket.net
Gülerek okudum cevabı , + buraya cevap için bile üç hafta beklediniz

) Ücretsiz beyanname dediğiniz şey basit bir form zaten, çat pat ingilizce bilen herkes doldurabiliyor ve bir maddi bedelide yok zaten. Paket almadan önce Kapatma ücretsiz mi diye sorduğumda evet demiştiniz( evet beyan vermek ücretsiz ama devlet harcını sizin ödemeniz gerekiyor demediniz) Ben Her detayı bilmek zorunda değilim ama siz ekstra ücret gerektirecek bu işlemi paket detayında ve/veya sorum sırasında söylemeniz gerekliydi. Burada Kapama Koruması lafı ile çok net bir aldatma var. Ve Halen aynı şekilde paket satıyorsunuz. Ayrıca GOV.UK de 33 Pound olan şirket kapatma işlemi için sözde indirimli olarak 48 pound istediniz ve fazladan kur farkı var sizin ödeme sisteminizde. 55 TL olan sterlini 70 liradan işleme alıyor , bu zaten fazla istediğiniz ücretin üstüne %20 civarı fazla maliyet demek. Benimle benzer şekilde bir kişi daha size - Ticaret puanı vermiş. Kimin nasıl ticaret yaptığı ticaret sayısından ve + puanlardan belli. Beni kandırmaya çalışmanıza saf saf cevap vermeyip size yanlışlarınızı ironik dille cevaplamamı üst perde sayıyorsanız sorun değil. İş yapmak isteyen varsa bana ve size mesaj atar yazışmaları okurlar ve karar verirler. Evet takdir ve karar iş yapmak isteyenlerin.