Arkadaşlar Merhaba,
Yatırımcı olarak alım yapacağım için son kullanıcı fiyatları ile gelinmemesi rica olunur. Sektörü iyi bildiğimi düşünüyorum, bu aradaki ayrımı yapabilirim.
Aranan : JENERiK
Uzantı : COM ( Sadece )
Bütçe Aralığı : XXX - X.XXX - XX.XXX $
İlan Bitiş Tarihi : 01.08.2025
OKUMADAN YAZMAYINIZ : COM harici hiçbir uzantı ile kesinlikle ilgilenmiyorum. Eklemeli alan adı istemiyorum. Günümüz Türkçesinde aktif olarak kullandığımız jenerikler olmalı, eski Türkçe anlamı olan ama aktif konuşmalarda kullanılmayan jenerikler istemiyorum. Alan adlarını konu altında belirtmeyiniz, ozel @ mail.com adresine veya ÖM olarak gönderiniz. Uzun süre cevap alamayan olur ise konu altında ÖM gönderildiğini belirtirse sağlıklı olur. Aradığım alan adlarına örnek; araba com, sohbet com, bilet com, kalem com vb. ( bunlar sadece jeneriklere örnek gösterilmiştir ) Aramadığım alan adlarına örnek; biletler com, sohbetler com, letafet.com, muallim.com, kalemler , gezelim, mesgale, edevat, ucuzsat, uygunsepet, kapida, buradaki com, net, org vb.
( Kriterler haricinde gönderilen mesajlara cevap veremeyeceğimi şimdiden bildirmek isterim )
Herkese teşekkür ederim.