Uygun fiyatlı Olarak bu markalardan başkasına para verme derim.
Vestel, samsung, bosch, arçelik beko ve buna benzer markalar bu markaların kalitesinin yanında çok alt seviyede kalıyor.
Param var diyorsan Toshiba, Mitsubishi Electric bu iki marka Önerim:Toshiba olur.
Dikkat edilmesi gereken : Mitsubishi alma Mitsubishi Electric AL! o kısımda kelime ve kalite oyunu var! Daikin bizim türkiye şartlarının şebeke elektriğine göre kartı çok hassas. yoksa Daikinde çok kaliteli markalardan.
Mitsubishi elektric dediğiniz gerçek diğerleri yine söylediğiniz gibi kelime oyunu bunu alırken internette hiç olmadığından farkettim sadece gerçek bayiler satabiliyor en son alırken öyleydi bende bu şekilde almıştım o zaman senelerdir banamısın demiyor taşş gibi ama şuan bütçe olarak beni aşıyor airfel ve samsung arasında kaldım 25bin gibi bir fiyata samsungun inverter kliması nerdeyse geliyor aynı şekilde 1-2 eklersem airfel alabiliyorum yinede bu bütçelere tavsiye ettiğiniz en iyi budur dediğiniz bir marka varmıdır? Maks 30 bin tl ortalama 40 metre kare soğutması yeterli .