alihanysl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah 8.30 suları kmarasta aracımız çalındı arkadaşlar. Babam inşaatta işe başlamak üzereyken iş elbisesini giydiği sırada araba anahtarını temiz pantolunun cebine bırakıyor şantiyeye bir günlüğüne misafir gelen şahıs işçiler ise basladiktan sonra babamın kredi kartını ve anahtarı alıp Gaziantep'e gidip kartla alışverişler yapıyor. Şahıs arabayı çaldıktan sonra Gaziantep'e gitmeden eve gidip ses sisteminin tamamını amfi Buffer android double teybi de eve bırakıyor ve Antep'e gidiyor yolda 3 adet viski alıyor sonra çeşitli harcamalar yapıyor tek tek sorup şahsi bulduk emniyete tabii saatler önce bildirimini yaptık ve birkaç adet ptz kaydından başka hicbirsey yok sabah 8.30 gibi çalındı şu saate kadar birkaç ptz kaydından başka birşey yok. Benzer durum yaşayanlar var mı cevresinde yaşayan vs. Elimizden hicbirsey gelmiyor. Yardım ve desteklerinizi bekliyorum. İmla anlatım kurallarına pek uyamadım anlaşılmayan yer varsa kusura bakmayın dostlar.

Gelişme 1: Şahıs Antep'ten sonra Hatay'a, hataydan sonra ise bugün öğle civarı 11 gibi Alanya'da olduğunu tespit ettik.
- Alanya'da olduğunu öğrendikten bu yana 10 saat geçti başka bilgi yok maalesef

Konuya ilgi fazla oldu. araç bulunana kadar tüm gelişmeleri paylaşacağım ayrıca aracı da paylaşıyorum belki gorenimiz olur direkt olarak emniyete bildirmenizi rica ederim sayın hocam.

Hyundai i20
35 DD 0275 plakalı araç

geçmiş olsun çok stres yapmayın canınızı sıkmayın bundada vardır bir hayır o adam arabayı çalmasaydı siz arabayla giderken yolda kaza yapsaydınız daha mı iyi olacaktı ? elbette ki ciddi anlamda bunu yazmıyorum ama bu örneği verirken beterin beteri vardır kısmına parantez açmak istedim bulunduğunda gereği neyse gereği yapılır herhangi bir mal kaybınız olmaz rahat olun.