Selamlar, Premium satın aldım şimdi botu satın alacak arkadaşlar için daha detaylı bir deneyim paylaşacağım.
Öncelikle, bot gerçekten beklentinin üzerinde çalışıyor burada herhangi bir problem yok. Direkt sizin kontrolünüzde olduğu şekilde kaliteli içerik üretip, giriş yapmış olduğunuz siteye otomatik olarak gönderiyor, ilk defa kullanırken bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz, bu yüzden öncelikle Fatih hocamın hazırladığı eğitim videolarını mutlaka izlemelisiniz.
İçerik üretirken nelere dikkat ediyor?
- Hayal görmüyor
- Tamamen kullanıcı deneyimine göre üretim yapıyor
- SEO uyumlu Google'un önemsediği (İçerikler bağlantısı, iç görsel, deneyimler kısımları) kısımları üretiyor ekliyor.
- SEO uyumlu metaları alabiliyorsunuz, otomatik ekliyor.
- Etiket üretimi, kategori seçimi yapıyor.
- Humanizer'den yüksek oranda insan üretimi olacak şekilde üretiyor.
İçerik hemen indeks alıyor, sitenin yapısı da önemli tabii ama daha indekslenmeyen içeriğim olmadı.
Haber modulünde, seçtiğiniz kategori ve site içeriğine göre gidip o kategorinin içerisindeki haberleri alıp tekrar yazarak paylaşabiliyor.
App Store modülünde, uygulamanızın bilgilerini veriyorsunuz link vs. burada gidip uygulamayı inceliyor ve buna göre bir tanıtım yazısı oluşturuyor, eğer app işindeyseniz webden uygulamanızı tanıtmak için çok iyi bir modül oluyor.
Lab modülünde içeriklerinizi inceleyebiliyorsunuz A/B testlerini yapıyorsunuz, kendinizi geliştirmeniz için güzel bir modül.
Key Rush ile sitenizde kullanabileceğiniz profesyonel anahtar kelimeler üretebiliyorsunuz.
Ghost modülünde ise rakiplerinizi analiz edebiliyorsunuz;
- Rakip sitenin linkini paylaşarak yapmış olduğu çalışmalar, teknik kalitesi ve bunun gibi özel durumları inceleyerek bu rakibi geçebilmeniz adına öneriler veriyor. Bu önerileri uygulayarak mutlaka fark yaratabiliyorsunuz web sitenizi çin.
Humanizer modülünde ise az önce bahsettiğim AI içeriği insansılaştırıyor, genellikle bu botu kullanırken ihtiyaç duymayacağınız ancak içeriği farklı bir yerden üretecekseniz ihtiyacınız olacak bir modüldür.
Copy Killer modülünde, kendi sitenizden veya herhangi bir yerden bir içeriği alıp yeniden yazdırarak içerik kopya içerik olarak görünmeden tekrar paylaşılmış oluyor. Bunun en önemli kısmı eğer içerikte sıkışırsanız veya kendi sitenizde zaten beğendiğiniz bir içerik varsa bunu alıp SEO uyumlu şekilde yeniden yazdırarak aynı konuda tekrar içerik üretmiş oluyorsunuz.
Arkadaşlar yazarken şunu farkettim ben böyle anlatsam bile bu modülleri bitiremem, en iyisi size şöyle özetleyeyim;
Web siten mi var? SEO işi mi yapıyorsun? Bu bot tam sana göre neden mi?
Kendi elinle, tecrübenle bile yazsan bu bot kadar hızlı içerik oluşturamayacak bu bot gibi çoklu kontrol şeklinde bir çok siteye içerik gönderemeyeceksin. Bu bot sana en değerli olan zamanını geri kazandırıyor, ayrıca profesyonel olduğundan emin olduğun için bu bota güvenerek sırtını yaslayabiliyorsun.
SEO uyumlu içerikleri hemen öne çıktığı için farkı zaten anlamaman imkansız oluyor, bomboş siteye yeni domaine attığım içerik bile 4. sıraya çıkıyor (Böyle bir gelişim göstereceğini ummadığımdan ilk ve son sslerini almadım şu anda da 4. sıra ssini atmanın manasız olduğunu düşündüğümden eklemedim) yani bu tamamen manyak bir şey, algoritma değişene kadar etinden sütünden faydalanabileceğin harika bir bot ve arkasında verilen emeği zaten eğitim videolarını izlerken görebiliyorsun.
Peki bu bot %100 kusursuz mu? HAYIR
Sitene bağlantı sağlarken, otomatik içerik paylaşmasını planlarken sorunlar yaşamanız mümkün ben çok yaşadığım için bu özelliği kullanmıyorum ama zaten bu da üretilen içeriğin benim kontrolümde olmasını sağlıyor. Ben görüyorum okuyorum test ediyorum, ekleme çıkarma yaptırıp öyle paylaş diyorum ve paylaşıyor.
Bazen görsel ürettiğinde Chat GPT kaynaklı bot durmuyor sürekli aktif görünüyor sayfa yenilemek gerekiyor.
Chat GPT plus olmasına rağmen bazen model duruyor, içerik üretmeyi bırakıyor.
Özetle, evet bazı sorunlar var ama bu botun sunduğu imkanları engelleyen sorunlar olmuyor. Bir iki yenileme ve ayarlamalarla önün geçebiliyorsun o yüzden burada sorun diyecek olanlara kararı bırakıyorum.
Satın almayı düşünen, kafasında soru işareti olanlara umarım yardımcı olmuşumdur.