Merhaba,
Yaklaşık 6 aydır kişisel sitemizi HayalHost üzerinden barındırıyoruz. Şu ana kadar hiçbir kesinti yaşamadım. Belki çok kısa süreli kesintiler olmuştur ama fark edecek kadar uzun sürmedi diyebilirim. ( kesinti olmadı, olduysa bile görmedim olacağını da sanmam

)
Sistem genel olarak oldukça stabil çalışıyor. Destek taleplerine dönüş süresi oldukça hızlı. Genelde 5 ila 15 dakika arasında yanıt alıyoruz ve bu sadece mesai saatleriyle sınırlı değil, günün her saatinde geçerli.
Bu da insanı güvende hissettiriyor açıkçası. Performans tarafına gelirsek, şu anda 2 GB RAM ve 2 CPU içeren bir paket kullanıyoruz.
Kâğıt üzerinde mütevazı gibi görünse de performans beklentimizin üzerinde. Daha yüksek kaynaklara sahip bazı sunucular gibi vasat bir performans göstermiyor. Ne yazıyorsa o, hatta fazlası bile var diyebilirim.
İşlemciler güçlü, genel hız gayet iyi. İnternet bağlantısıyla ilgili bir problem yaşamadık. Mail gönderiminde de şimdiye kadar spam sorunu olmadı ama bu konular zamanla değişebilir, yine de şimdilik her şey yolunda.
Tek eleştirim fiyat konusu olabilir. Hosting paketleri makul ama VDS ve reseller hizmetleri piyasaya göre biraz yüksek kalıyor. Buna rağmen verilen hizmetin kalitesi düşünüldüğünde bu fark makul sayılabilir.
Genel olarak memnunuz, sorunsuz bir barındırma deneyimi yaşıyoruz.
Benim puanım:
8/10
Stabilite ve destek kalitesi önceliğinizse, rahatlıkla tercih edilebilecek bir hizmet diyebilirim.