dew1912 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecmiş olsun hocam anlamadığım gaziantepe gitmeden eve gidip ses sistemini sökmüş diyorsunuz evini biliyorsunuz ozaman ? Sizde onun evinde bekleyin elbet geri gelir evine. 3 adet viski aldığını nasıl anladınız evinde mi bulundu ?
Anahtar ile beraber kredi kartı çalmış adam yaptığı alışverişler neticesinde alışveriş yaptığı yerlere ulaşıp şahısı teyit ettik zaten suphelendiyorduk konuda anlattığım gibi iş yerinde çalındı anahtar teyit sonrası emniyete bildirdik ortak arkadaşları bulduk vs derken en son ailesine ulaştık ailesi o şekilde bize söyledi ses sistemini eve getirdiğini.
Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklınıza kötü şeyler getirmek istemem ama ben olsam ilk sanayiye bakardın. Bir kere şirket arabası çalışmıştı adamlara sanayide arabayı parçalatacaklardı son anda para falan verildi çözüldü böyle bir hadise oldu maalesef. Bilemiyorsunuz tabi Antep mi Adana mı nereye gidiyor; çok geçmiş olsun bir yerde bırakırlar inşallah.
Hocam gelişme var şahıs gece antepten hataya varmış dahası şu anda Alanya'da oldugunu teyit ettik şahısın telefonu yok esnaflardan istiyor oradan Instagram ile arama yapıyor çevredeki arkadaşlara
AlicanDumanova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir durumda kartı kullanıma açık bırakmak da iyi sanırım
Kesinlikle kart babama aitti limitini düşürüp harcamaya devam etsin dedim babam ben yokken kapatmış ama 6000 TL'ye yakın harcaması olduğu için net olarak şahısı tespit ettik.

Ayrıca geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara tek tek teşekkür ederim şahıs şu an Antalya'da deli Dumrul gibi geziyor bakalım elimizdeki tek görüntü kaydı aracın ilk çalındığı saatlerde Antep girişindeki ptz kaydı başkada bir şey yok şu an kendimiz buluyoruz herseyi.