bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstediğin domainler burda benim değil bu arada
https://www.emlakilan.com/
İstediğim alan adları orada olabilir ama onun istediği para bende değil.. 🖐

koyut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selamlar, konudan bağımsız olarak mesela yapayzeka (.) com jenerik kabul ediliyor hatta chatpgt ile sağlamasını yaptım. Namebio satışlarına baktığımız zaman dünya genelinde tire(-) li jenerik domain satışları ciddi anlamada iyi (tabiki tiresiz kadar olamaz). Yani özellikle jenerik tireli ingilizce domainlerinlerin binlerce dolara satıldığını gördüm. Portföyümde bulunan yapay-zeka (.) com domainim hakkında görüşünüzü merak ettim.
Projelik olabilir ama jenerik değil. Genel olarak haricinizde konuşuyorum.. Yapay zeka iki farklı kelimeden oluşuyor. Kadın kuaförü, mali müşavir vb. Bunlarda jenerik değil, kim ne iddia ederse etsin. Projelik diyebilirsiniz. "-" her alan adına uymayabiliyor. E-bilet, e-mail vb şeklinde birbirini tamamlamalı ki alıcı bulabilsin, dikkat çeksin (TR den bahsediyorum yurt dışında "-" siz) Ama jenerik olarak bahsettiğimiz kelimeler hiç bir yerine ek almamış olmalı. Başına ortasına sağına soluna vs. Ama isteyen cartcurt var elimde jeneriktir diyebilir. Beni ilgilendirmiyor. Ben bildiğim doğrultuda gidiyorum ve alımlarımı o şekilde yapıyorum kimseye laf anlatma uğraşına giremem. Şahsi görüşüm. 🖐

Canyapim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar, uzaklik.com mevcuttur, ilgilenirseniz dönüşünüzü bekliyorum
Jenerik aranıyor; uzak.com - yakin.com vb. şeklinde.

Lütfen konu içeriğini dikkatlice okuyunuz.