Bulunduğum mahallede gece gündüz cadde üzerinde abart egsozlu ve susturucu çıkarılmış motorcular geziyor. 4 aylık bebeğimiz var zar zor uyutuyoruz zaten çoğu zaman uyanıyor bu seslerden, malum yaz olduğu içinde tüm aile halkıda rahatsız oluyor, zaten katlanılacak gibi değil çatırtı kopuyor. Kısacası bu durumdan çok sıkıldık.

Gelelim en önemli meseleye, haftalardır acil çağrı merkezini yani 112yi aramaktan yıldım. Hiçbir şekilde ekip gelmiyor. 112i web ihbar hattından detaylı kanıtlı görselli ihbar yapmama rağmen yine bir ekip gelmedi. Bana geldiklerini söylüyorlar ancak aynı şahıslar haftalardır aynı saatlerde çıkıp ortalığı inletmeye devam ediyorlar. Hususi olarak balkonda 3 saat ekip beklediğimi biliyorum ama sadece motor egsozu dinliyorum.

Yakın tarihte cimere yazdım cevap gelmedi henüz, kaymakamlık, valilik, belediye, il emniyet heryere mail attım cevap gelmedi. Bağlı bulunduğum ilçe karakoluna gittim biz bakmıyoruz semtinize en yakına gidin dediler. En yakın polis merkezine gittim adam beni içeri bile almadan burda görüşeceğiniz biri yok bu konuda 112yi aramaktan başka çareniz yok dedi. Bugün sabahtan beri her rahatsız olduğumda 3 defa aradım yine web üzerinden kanıtlı ve ayrıntılı plakalı ihbar yapmam rağmen hiçbir ekip gelmedi. Kısaca aynı şahıslar ufacık mahallede cirit atıyorlar ancak hiç kimse müdahale etmiyor, ayrıca etraftan aldığım duyumlara göre birçok kişide benimle aynı ihbarları yapıyormuş.

Kısaca bukadar yere başvurup bukadar sürede hiçbir çözüm alamıyorum. Muhtemelen kendim gidip kavga etsem bunlarla, ozaman polis gelir haklıyken haksız konuma düşerim ve sıkıntım yine çözülmez.