1. Sınıfta bilim insanı olmak istiyordum. 2. sınıfta alexander rybak'ten ötürü keman virtüözü olmak istedim. 3 ve 4. sınıflarda da hayalim aynıydı. 5. sınıfta ağır mimar ömer şanlı'nın kanalını keşfettim ve mimar olmak için yanıp tutuştum. teog'a kadar mimar olma planım vardı. Sonra csgo'da mühendis abilerle tanıştım 9. sınıfta yazılım, 10. sınıfta makine, 11. sınfta da çevre mühendisi olmak istiyordum. 12. sınıfta deli gibi fizik çözüyordum kalem kıpırdatmadan ki yksde kalem kıpırdatmadan tyt ve ayt fiziği fullemiştim. hem ondan dolayı hem de o dönemki kız arkadaşım kimya okumak istiyordu bende 1. sınıftaki hayalimi gerçekleştirmek için "fizik" okumaya karar verdim. Şu anda videographerım ve sanırım her zaman hayalimdeki iş buymuş. 3. sınıfta ilk youtube video kurgumu yapmaya başladım 5. sınıftan sonra arkadaşlarım ve kardeşim için youtube'a ürettiği videolarda kurgu desteği veriyordum dondurma karşılığı

lise hayatım boyunca da sürekli boş vakitlerimde arabacı kuzenlere arkadaşlara edit yaptım. üniversitede ilk belgeselimi yayınlamıştım aşıklıkla ilgili bir belgesel çekmiştim. şu anda ise dünya tatlısı çocukları giydirip onların videolarını çekiyorum.