Aynı müşteriye iadesini yaptım 11 yorumu hediye ettim hakkımızda helal etmiyorum dedim demek sizsiniz kaliteli kaliteli ben kaliteli hizmeti severim diyince yorumlar silinen bu aralar müşteriler koparmaya çalışıyor hizmet verenleri yok hizmet iptali yok hizmet iyi değil iade et basacaksın eksi yorumu görecekler r10 da şikayet açarım demeyide etik değil ve kişiliğine yakışmaz Allah'a havale ettim.
Ayrıca arkadaslariniza yaptirmadiniz hesaplarınız aynı ip değilse bile aynı cihazdan ve diğer sağlayıcı olan bizi kotulemeyin bizim sistem kabul görmüş en organik sistemdir. Aynı müşteri olduğuna eminim. Ondan dolayı üstüme alıyorum.
Banada yalan söyledi onların sistemde sizinki gibi organik gördüm sitelerini dedi ama bakın öyle değilmiş müşteri baş belasiydi salon basinizdan
İade etmeyeceksin sözünde vermeyeceksin ilk anlaşma çok önemli telafi var iade yok diyeceksin telafiyide konuştuğun şekilde yapacaksın.