Merhaba, elimde bir müşterimin kendine yazdırdığı CRM'den eklediği ürünleri woocommerce'de açtırma, güncellettirme işlemleri için bir plugin tarzı birşey lazım bana. Bu hizmeti sağlayabilecek stabil bir hizmet lazım. Veriler SQL'de 2 farklı tabloda tutuluyormuş bende incelemedim henüz ancak mesela ürün ismi, fiyatı, barkodu tablo 1'de iken diğer açıklaması filan tablo 2'de gibiymiş. Böyle bir şeyi minimum maliyetle yaptırmak istiyorum. Müşterinin sitesi henüz hazır değil. Site Hostinger'de yer alacak. Buna göre bana ücret ve süre bilgisi ile dönüş yapmanızı rica ediyorum. Şuanda elimde CRM'in bir demosu filan yok inceleme yapma imkanımız kısacası yok. Bu bilgilere dayanaraktan yapabilirim diyen olursa dediğim gibi fiyat + süre ile dönüş bekliyorum. Fiyat yazmadan dönüş yapanlara cevap bile vermeyeceğim çünkü gereksiz vakit kaybı oluyor tarafımca.

Not: ÜRÜNLERİ EKLEYİP BIRAKMAK YERİNE DÜZENLİ OLARAK YENİSİ EKLENİRSE KONTROL EDİP YENİ ÜRÜN VARSA AÇACAK VEYA MEVCUT ÜRÜNDE GÜNCELLEME VARSA GÜNCELLEYECEK.