EKLEME; BULDUĞUM TAKTİĞİ SATIŞA CIKARIYORUM ALMAK SİTEYEN PM VEYA TELEGRAM R10Jack61 mesaj atabilir.
SADECE 3 KİŞİYE SATILACAKTIR. TÜM DETAYLARI AKTARMIS OLACAĞIM DAHA DA GELİŞTİREBİLİR

NOT: Meta reklam vs değildir.

SATIŞ KONUSU
https://www.r10.net/internetten-para...a-taktigi.html

Merhaba, uzun süredir bir siteme onay almaya çalışıyordum. 10 ay da sürekli gönderdim fakat onay almadı. hemen ucuza satıp başka isim ve başka temalarla onaya gönderdim. Sitenin açılmasından 3. gününde onaya gönderdim. 3. gün onay aldı ve çok mutlu oldum. Onay aldıktan sonra biraz uğraşmaya başladım. Günlük 20-30 TL bırakıyordu. Pazar günü aklıma bir fikir geldi. ve artık günlük minimum 1k bırakıyor. Çok sevindim. Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim. Şimdi Daha fazla ilgilenip daha fazla kazanma zamanı. Hedefim aylık minimum asgari ücret elde etmek! 1 ay sonra kız bebeğim dünyaya gelecek. ona daha iyi bir gelecek için elimden geleni yapacağım.
Herşey legaldir
Dün saat 20:00 sonra 1.600 kazandırdı.
Gece 12 den sonra şuana kadar kazancı;

Konuyu açtıktan sonra ki şimdiye kadar kazandığım ;; 13;58 saat

GÜNCELLEME;;;
09.07.2025 TARİHİ SAAT 09:19 GECEDEN BERİ 1.300 TL KAZANDIRDI.

MERAK EDENLER İÇİN KONUYU GÜNCELLİYORUM; 01.08.2025
KONUYU AYIN 07.08.2025 TARİHİNDE AÇMIŞTIM VE O AY 29BİN BIRAKTI. KESİNTİ TUTARI 45TL KESTİ.
EK OLARAK MECBURİ OLARAK VERGİ İSTİSNA BELGESİ ALDIM SADECE İNTERNET ÜZERİNDEN %15 DE VERGİ KESİLECEK.

22.08.2025 TARİHİNDE GÜNCELLEME ;

ÖDEMEMİZİ ALDIK ÖDEME ALAMAZSIN DİYENLER VARDI ;

2. ay ödememizi aldık.

Geçen ay eşim doğum yaptığı iyi hiç ugrasamadik. Bu halde bile 10k bıraktı. 🔥

SON GÜNCELLEME :