Meta departmanında hiç kimse telefonunu güvenlik amacıyla departman (ofisin içine) sokamaz. Diyelim ki Metada çalışan bir arkadaşınız var; yine de telefonu, kurallar gereği açamayacağı için, mesai saatinde herhangi bir işlem yapamaz. Yani, yine dakikalar içinde hesap açılması mümkün değildir. Mesai bitiminde ya da başlamadan önce, kullanıcı adını aklında tutar ve içeri girdiğinde bir ihtimal aktif edebilir.
Yıllardır bu sektörün içindeyim ve bu durum asla mümkün değil. İçeri telefon sokulmayacağına dair delilleri sunabilirim. (Delil sunamazsam, ortaya büyük bir iddia atıyorum; ben R10u bırakırım. Ama sunabilirsem, sen bırakırsın. Kabul edersen delilleri sunarım.)
Medya desteğiniz olabilir, reklam destek ekibiniz olur; bir şey diyemem ama arkadaşım içerde uygun bir sözcük değildir. Altını çizerek belirtmek istiyorum. Konuyu baltalamıyorum, verilen yanlış bilgiyi düzeltiyorum.
Not: Meta çalışanlarının aldığı maaşlar fazlasıyla onları tatmin eder. Bu rakamlar için hiçbiri mesleğini riske atmaz.