Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Market kirilimini kovaliyorum
Sizin söylediğiniz range bunun içinde aylık haftalık günlük ve 4 saatlik açılış kapanış saatlerini kovalamak gerekiyor.

Açılış saatleri neye göre kime göre ?

En verimli seans hangisi
Hangi coin hangi seansta range yapıyor tesbit ederseniz daha başarılı olursunuz.

Dip not shit coin için benim gözlerimin Asya açılışı çok önemli kayda değer.

Btc haraketleri Avrupa İngiltere kapanış daha anlamlı oluyor.

Düz mantık alım gücü ile alakalı diye düşünüyorum.
Katkınız için teşekkürler. Seans konusuna biraz soğuğum. Yine de 19:00 kapanışı hem Londra kapanışını hem de ABD'de borsanın açık olmasını kapsadığı için mutlaka anlamlıdır.

Daha arka kapı ve scalpe dönük bir açık bulma derdim var. Çok param varken bu işler kolaydı. Hergün karlı işlemler kapatıyordum. Bu uzun süre devam etti. Funding ödemediğim günlerin hepsi neredeyse yeşildi. Hastalıklar ve vefat nedenleriyle (imzamda) param çok küçüldüğü için daha hızlı ve yüksek kaldıraçlı işlem bulma derdindeyim. O arada birkaç arkadaşımın dürtmesiyle kısa süredir likidasyon konusunu tekrar ele aldım.

Eski güzel ve zengin günlerden 3 aylık pnl özeti:

Küçük parayla bu grafiği elde etmek zor. Çünkü cross işlem ve kasa yönetimi gerekiyor. Şimdi buna kalkışsam aynı tp'yi tutturmak belki 2 yıl sürer. Bu yüzden sizlerin fikirlerine başvurdum. Bu scalp macerasının sonuçları ne olursa olsun paylaşacağım. Bağlamı matematiğe oturtabilirsem...