Tamamdır kardeşim senin adına sevindim gelişmelerden haberdar edersin
Teşekkürler
Herşey gönlünüzce olsun hocam.
Teşekkürler hocvam cümlemizin
hocam oncelikle Allah saglik ve sabır versin. su gunlerde birinin durumunu ve iyilesme durumunu paylasması birçok kişiye iyi gelebilecegini dusunuyorum. fakat tek bir nokta var. yapılamayacak işin ödemesini önden almayın lütfen. hem sizin itibarinizi zedeler hem karşı tarafa vakit kaybı olur
Teşekkürler hocam zaten motive olsun diye açtım konuyu. Ayrıca iade garantili bizim hizmetimiz çünkü öncesinde yaşadık bir yorum hizmetinde işlemi geriye alamıyoruz ve ödeme alamayınca sorun oluyor ve biz bırakın 2-3 bin lirayı 50 k dolandırıldım yine şikayet falan açmadım. Dolayısıyla ugrasmak yerine böylesi daha saglıklı oluyor zaten tamamlanırdı fakat cenaze sürecinde ilgilenemeyince öyle oldu.
yaşınızı bilmiyorum ama net tavsiyem ülkeden ayrıl,örnek yiğenim ünv.mezunu iyi bir bölüm aylarca süründü,,tabi neden şu artık köşe başında ünv var binelrce mezun var ,avusturyaya gititi baristalık yapıyor çok iyi kazanıyor artı istedği gibi geziyor,buradaya ait gerçekten umudum kalmadı, tüm gençlere tavsiyem yaşınız uygunsa değerlendirin yurt dışını.
30 yaşındayım hocam fakat yurtdışına henüz çıkamıyorum ondan dolayı bu düzen şimdilik iyi geliyor. İnsanlarla tanışmadan yer değiştiriyorum hem o şehri geziyorum tanıyorum hemde işimi yapmış oluyorum.