Arkadaşlar yaklaşık 7 yıldır e-ticaret yapıyoruz ve yöresel ürünleri sitemizden satıyoruz şükürler olsun satışımızda bize göre oldukça iyi. Ödeme alımı için ilk günden bugüne
@PayTR; kullanıyoruz. İşletme büyüdüğü için şahıs firmasından LTD ye dünüşüm yaptık ve bu aşamada Paytr yeni mağaza kurmamızı istedi ve kurduk. Kimlik doğrulama adımını yaklaşık 7 gün kendi sistemlerindeki aksaklık nedeniyle bir türlü yapamadık. Bu arada sitemizden sipariş alamadığımız için farklı bir arayışa girdik. Asıl konu tam burada fark ettiğimiz bir detayı sizle paylaşmak istedim. PayTR ye biz ertesi gün şeklinde son 5 aydır 3.30 ile 3.40 arasında komisyon ödüyorduk bu aksaklık sonrası Vakıfbank sanal pos hizmetine öylesine başvurdum ( çalıştığımız için ) kendi kartlarına 1.99 diğer kartlara ise 2.05 çekim komisyonu olduğunu gördüm. Arada muazzam bir fark mevcut ve formaliteleri Paytr ye göre kesinlikle yok denecek kadar az. Kesinlikle bizim gibi gözü kapalı sözleşme yapmayın. Alt yapı için kesinlikle çalıştığınız bankalardan fiyat alın. PayTR nin alt yapısında sorun olmasa yine aynı yüksek komisyon ödemeye devam edecektik. Her şeyde bir hayır var bunu da görmüş olduk. Bu arada PayTR kimlik doğrulama 15 gün oldu halen ne arayan var ne soran sorun aynı şekilde devam ediyor.
Not: Bu bilgilendirme firma kötüleme değildir. Sadece e-ticarete yeni başlayan arkadaşları bilgilendirmedir.
Kolay gelsin.