Ykp1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tesekkurler hocam haklisiniz artik kumar işi ama genelde likiq 0 aciyorum ben islemleri eger guvendigim bir coin ise binance de yada farkli bir borsada 50-100X ile islemler acabilirsiniz sizde likiq 0 olarak aksam müsait olursaniz dm den size yazayim fikir alişverişi yapalim birazdan sizin tavsiyenizi test edecegim ama market yatayda oldugu icin nasil olacak bilmiyorum hafta ici de takip edebilirim ama duruma gore de size yazarim 😊 bol kazanclar
Hocam likidasyon 0 diye bir şey yok. Onlar sadece kelime oyunu. Uzak likidasyonlar görünmez ve -- olarak gösterilir. Aslında bir likidasyon fiyatınız var ama çok uzak olduğu için borsalar "--" olarak gösteriyor. Özellikle cross kasa işlemlerde, işleme girilen miktar küçükse bu oluyor. 50x 100x işlemler ağır kumardır. Çünkü bir spiketa stop tutmaz. Stopu fiyatın yavaşladığı yerde çalıştırır ve market stop olsa bile likide olunabilir. Siz daha iyi bilirsiniz ama ben olsam öyle yapmazdım. Eğer gerçekten uzun vadede kazanmak istiyorsanız ve elle trade yapıyorsanız bence çok yavaş ve kaldıraçsız trade edin.