Selam olsun,
Atış serbest, benim yazdıklarıma denk gelen varsa ve eleştirisi varsa yazabilir.
Bu konuyu neden açtığımı yazmak isterim zira konu ben değilim aslında.
Bana yani x bir kişiye eleştiri yapmak için parmaklarının ucu yanarken eğer bu satırı okuyorsan o ateş sana değecek.
Birini eleştirirken ne kadar bonkörüz değil mi? Beni eleştirin yazdığımda eleştireceğiniz neler bulursunuz neler...
Ha, eleştirilecek çok eksiğim vardır o konuda bir itirazım yok ama beni eleştirmenin bir şartı olsun.
Beni eleştirdiğin gibi kendini de objektif olarak eleştir.
Aslında amacım kendimi meze edip ben bu adamı eleştireceğim ama benim eleştirilecek bir eksiğim yok mu diye düşünmeniz.
Beni eleştirmek yani x bir kişiyi eleştirmek size hiçbir değer katmayacak, hayatınızda hiçbir şey değişmeyecek.
Üzgünüm ama bende bir değişiklikte yaratmayacak ama kendinize yapacağınız objektif bir eleştiri sizi olduğunuz yerden çok daha yukarı çekebilir.
Hayatınızı, etrafınızdakileri ya da iç dünyanızı çok daha kaliteli ve keyifli hale getirebilir.
Beni ya da x bir kişiyi eleştirmek yerine beni es geçip kendinizi eleştirebilirsiniz ve bunu yazarak bir adım atabilirsiniz.
Kendini eleştirmek kadar büyük bir meziyet ve lüks yoktur.
Lükse merakım yok ya da yeri geldi yakaladım diyen varsa beni de eleştirebilir elbette.
Benim tercihimse kendinizi eleştirmeniz çünkü herkes için en değerli kişi kendisi olmalı ki değerin ne olduğunu idrak edip hak edenlere o değeri gösterebilsin.
Bu konuyu siz açtınız gibi düşünüp kendinizi eleştirin isterim ama biliyorum ki beni eleştirenler olacak.
Çünkü bu satırı okumamış, başlıktan ötesini okumamış olacak.