println adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
normalde githbub copilot extension kullanırım vscode içinde agent falan işim olmaz. ama geçen öğrenci kampanyası aldım açtım. claude x75 request idi. agent iyi gibi ama rule falan yazman lazım yoksa saçmalıyo kodları bozuyo. bide sürekli rule güncellemek lazım. ayarlar çok karışık. sonra x2 request yaptılar ve diek sildim bence cursor profesyonel kullanım için uygun değil. sadece bir oyuncak gibi bişey. al eğlen tetris falan yapsın. onu da bence 10 prompt ta falan yapar o derece kötü.
Sana sağlam rules buluruz

Alıntı
language:
Her zaman Türkçe yanıt ver.
api:
MCP’ye göre ilgili modülün eksik API'larını tamamla:
  • Tüm arayüzler projedeki adlandırma kurallarına ve açıklama stiline uymalıdır, böylece kodun tutarlılığı sağlanır.
  • İngilizce ve Türkçe karakterler arasında boşluk olmalıdır.
language:
Eğer dokümana başvurman gerekirse, MCP Server bağlamını kullan.
create:
Bir sayfa dosyası, yönlendirme (route) vb. oluşturmana ihtiyacım var.
Hangi sayfa stiline göre yapılacağını ve hangi modüle ait olduğunu sana söyleyeceğim.
Öncelikle referans sayfaya göre ilgili klasörü ve dosya içeriğini oluştur.
Sonra router > routes > project > modul.dart dosyasındaki modulRoutes sınıfına ilgili yönlendirme adını ve yorum satırını ekle, ardından modulRouters yönlendirme tablosuna ilgili öğeyi oluştur.
MCP’ye göre ilgili modülün eksik API’larını tamamla.
Tüm arayüzler ve kod dosyaları projedeki adlandırma kurallarına ve açıklama stiline uymalıdır. İngilizce ve Türkçe karakterler arasında boşluk olmalıdır. Kodun tutarlılığı sağlanmalıdır.
MCP: context7, exa