Kardeşim bir eğitmen olarak eğer yarışma düşünmüyorsan kendini tatmin etmekse olay sarms senin için daha iyidir sıralama şu şekildedir en altta suplementler vardır bir üstü sarmslar bir üstü peptitler ve anabolik steroidler ben daha önce anabolik steroid kullandım 9 ay boyunca ama gerçekten süreç zor bıraktığın zaman püf diye söneceksin benim gibi ama sarmslar öyle değil hem yan etkileri çok az hem de bıraktığın zaman kalıcı bir etki yaratabilirsin 3 4 aylık süreçten sonra çünkü sarmslar şu şekilde işler direk olarak bir hormonu tamamen baskılamaz üretimi durdurmaz köprü gibi düşün vücuttaki testoyu kas liflerine daha fazla aktarım yapar toparlanma sürecini hızlandırır güç ve yağ yakımını sağlar ama anabolik steroidler gibi de büyük etkileri yoktur ikisini kıyaslayamayız ama yan etkileri ve zararı konusunda daha azdır bundan emin olabilirsin şuanda bende kullanmaya başladım vanneyıldırım instagramdan ulaş sitesi var orijinal ürünleri temin edebilirsin tuzludur fakat maddi gücün varsa yap ve spor disiplinine sahipsen ben bunu içeyim istediğimi yiyeyim kardiyo yapmayayım ağırlık idmanında yeterince zorlanmayım dersen boşuna kullanmış olursun rad 140 mk 677 Gw-501516 cardarine ve kesinlikle koruyucu olarak proviloron almalısın yaşını 18+ olduğunu düşünerek söylüyorum herkesin kendi tercihidir tüm steroid türleri zararlıdır ve kullanılmaması gereken şeylerdir biz bunları göz önüne alarak yapıyoruz madde bağımlılığı gibidir bir kere vücuduna girerse hep istersin maalesef bu böyle lütfen kimse özenmesin kesin olarak yapacak olanlarda profesyonel kişiler tarafından destek alarak 15 20 günde bir dahiliyeden kan tahlilleri veterek kontrol altında yapmalıdır tavsiye değildir !!!
proviloron nerdden alabiliyorsunuz reçeteli ürün dr zor yazar bunu