Müsaadenizle kendi şahsi görüşümü ve tecrübemi paylaşmak isterim.
Blog işi artık bana çok mantıklı gelmiyor. Sebebi ise insanlar artık bir soru sormak istediği veya araştırma yapmak istediği zaman yapay zekaya soruyor. Yani ben en azından öyle gözlemledim. Çevremdeki insanlar ben de dahil olmak üzere google'da araştırma yapmak yerine yapay zekayı tercih edip kullanıyoruz.
Mobil uygulama tarafında ise yapay zeka iç dizayn uygulaması yaptırdım ve app store üzerinde yayınladım. Reklamlama yapmamış olmama rağmen geçen ay abonelik geliri olarak 65 dolar, admob geliri olarak ise 3.000 TL civarı bir para bıraktı. Güzel bir reklam kampanyası ile çok daha iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum.
Tabii konuya etiketlemiş olduğunuz kişilerde kendi alanlarında uzman onlarında görüşlerini ve fikirlerini almak, duymak isterim bende
Bence çok haklısınız hocam. Aklımı kurcalayan tek şey mobil uygulamanın sürdürülebilirliği. Yaklaşık 4 kez farklı kişilerden fal uygulaması alıp yayınladım. Yazılım bilmediğim için çıkan sorunları çözemedim + reklam bile versem işi sürdüremedim. Site olsa ne yapacağımı, nasıl düzelteceğimi biliyorum ama çok uzun vadeli işte.
mobil app her türlü mantıklı admob geliri bile siteye göre daha yüksek kazanç sağlamakta bunun yanından abonelik vb sistemler ile çok daha mantıklı bir duruma geliyor
Teşekkür ederim.