Dolu dolu geçen 20 yıl. Bekar olarak girdiğim bu foruma, şimdi 15 yaşında bir evlat sahibi olarak yazıyorum. Düşünün, bir çocuk büyüttüm, hayat değişti, dünya değişti ama burası — R10 — hep aynı kaldı. Burası benim için sadece bir platform değil, aynı zamanda bir zaman kapsülü… Gençliğimin, heyecanlarımın, düşüşlerimin, yükselişlerimin yeri...

20 yılda neler değişti, neler yaşandı kim bilir... Ama değişmeyen bir şey varsa o da bu forumun bana kattıkları ve burada edindiğim dostluklar.

Buradaki ortam, bilgi paylaşımları, kimi zaman tatlı atışmalar, kimi zaman derin sohbetler hey gidi heyy..
Bu platformda geçirilen uzun yıllar, aslında sadece teknik bilgi alışverişi değil, aynı zamanda hayatın içinden kesitlerle dolu bir serüven oldu.

Winamp’la müzik dinlediğimiz, ICQ’dan ilk titremeleri yolladığımız, MSN Messenger’da “busy” yazıp havalı olmaya çalıştığımız, internet kafelerde zamanın nasıl geçtiğini unuttuğumuz günlerden bu yana hayatın içindeyim ve bu forum da benimle birlikte yaş aldı…

R10’un hala ayakta olması, hala aktif, hala samimi olması da buradaki topluluğun sadakatini, sahiplenmesini ve değerini açıkça gösteriyor. Ne mutlu bana ki bu topluluğun bir parçası olmuşum.

Bana bu eşsiz 20 yılı yaşattığınız için, iyi günde kötü günde bu forumu terk etmeyen tüm dostlara, yönetime, moderatörlere ve katkı sağlayan herkese yürekten teşekkür ederim.

Eski fosilleri de konuya davet ediyorum..