Godoman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu nasıl bir uyku maşallah bende genelde son dakikaya bırakmayı severim ama sen abartmışsın bir tık
ahaha benim hayat felsefem gibi bir şey

Kobay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 ay yapan benim gözler yaşlı 😂
90lar bilirim saygılar hocam

escapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
122 ile hallettim geçen sene şükür
ekonomiye göre değişiyor sizinde fazla hocam

Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haziran 28 mi çekiyor anlamadım 3 gün mü uyudun reis @webhun;
yok ya ben o gün dahil 30una kadar hep uyuya kalarak kaçırdım ödemeyi akşam öderim diyip uyuya kalıyorum

drmakarna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sınava 1 dakika geç kalan yks'ciler gibi olmuş sizinki
nazif uyan össyi kaçırdın naziff

ahmetkucukonder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence bedelli için 280K çok yüksek bir meblağ, ekonomik anlamda dokunmayacak olsa verilir de o kadar emek edip biriktirdiğiniz parayı bir anda bu iş için harcamak bana pek mantıklı gelmedi doğrusu. Bence gitmeyi de gözden geçirebilirsiniz, o kadar da kötümsenecek bir yanı yok ilk gününüz ve son gününüz iz bırakır gerisi goygoy ve dostluklar. Benim gibi R10 üyelerine de denk gelme şansın var, farklı devrelerden 3 kişi aynı takımdaydık(MEBS)
yok ya hocam benim şansım kötüdür allahın dağına verirler sabahtan akşama kadar dağ izleriz

sabosoftware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 6 ay askere gitseniz yine ortalama o paraları kaybedeceksiniz diyelim 30 bin tl ye calısıyorsunuz aylık bu 6 ayda 180 bin tl edicek ee tabi bide askeriye de de bol bol para yiyeceksiniz can sıkıntısından daha yeni askerden geldim kafamdan sıkmıyorum 12 bin tl harcamışım ki gidiyor yani ister istemez e bunu da düz hesap 6 ay 10k yediniz desek buda oradan 60 yapacak 180 + 60 dan zaten 240k yapıyor bilginize
kesinlikle

Muratcan Safyürek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bildiğim kadarıyla zaten son günlerde hatta son ay ödetmiyorlar öyle duymuştum yani haziran yerine mayısta ödemelisiniz zamsız fiyatı
şimdi de aralığı beklemek yerine kasımda falan ödemeniz lazım sanırım
bunu bilen varsa bilgilendirebilirse sevinirim ben de bu dönem ödeyeceğim
yok hocam öyle bir şey haziranın son gününe kadar açıktı ben yatırmadım

Zekovic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Faize yatırın hocam. 6 ay için 298 bin tl veriyor.
hangi banka ?

cevap veremediğim tüm dostlara sevgi saygılarımla