Kendimi böcek gibi hissettiğim o an;

Geçmişte şiir yazıp sosyal medyada paylaşıyordum. Yazdığım bir şiiri Türkiye'nin en ünlü gazetecilerinden biri alıp twitter, facebook, instagram her yer platformda paylaşmış altınada kendi adını ve soyadını yazmıştı. Hatta üşenmemiş tasarım bile yaptırmış resim olarak yine paylaşmıştı. Bende kendisine özel mesaj attım ''Hocam çok mutlu oldum, bir yerlerde görüp benim şiirimi beğenmişsiniz sanırım ve paylaşmışsınız'' diye, bana sen kimsin ulan nerden senin şirin oluyor yazdı. Bende sinirlendim ve paylaştığım şiirin linkini attım ondan önce paylaşmıştım.

Benden cep numarası istedi, verdim.
Daha telefonu açar açmaz ne anam kaldı, ne bacım, ne sülalem kaldı, ben alttan almaya çalıştıkça. Seni evinden aldıracağım benim adamlarım var sen kimsin olum, seni yok ederim. Seni huzuruma getirteceğim, sana öyle şeyler yapacağımki vs. vs. vs. telefonum otomatik ses kaydı alıyordu. Dedim bak böyle konuşmayın, ses kaydı alıyor telefon, 50 tane savcı, hakim var nereye götürürsen götür bir cacık çıkmaz o işten dedi seni yok ederim demeye devam etti. Sen sıradan aşağılık vasıfsız bir adamsın ben Türkiye'nin duayen bir gazetecisiyim sen kimsin bana mesaj atıyorsun hesap sorar gibi vs. vs. vs. yarın seni savcılığa verıyorum savcılık birşey yapmazsa evinden aldırıyorum bekle dedi ve kapattı. Bende sinirlendim ve konuyu sosyal medyada her yerde dillendirdim, ülkücü uzun yıllar hapiste yatmış bir eski siyasetçi tarafından arandım. Dedi gençsin kanın kaynıyor anlıyorum ama bu adam takıntılı seninle uğraşır, sadece seninle değil ailenlede uğraşır. O uğraşırsa bizde uğraşırız. Bizim sevdiğimiz bir abimiz vazgeç dedi.

Sırf huzurum bozulmasın diye vazgeçtim.

O yüzden sana tavsiyem 3-10 yıl sürer bu dava ve bu süreçte çok yıpranırsınız, yıpratırlar uğraşmanı önermiyorum.