infazci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani elimde detay yok, analiz yok, demo yok, ekip yok, web sitesi yok... Ama "banko" 1 milyon TL gelir vaadi var öyle mi?
Bu kafayla sadece yatırımcı değil, ancak medyum bulabilirsiniz.
Biraz daha çaba sarf edip, proje sunumu, iş modeli, hedef pazar, rekabet analizi gibi şeylerden de bahsederseniz belki birileri sizi ciddiye alabilir. Şu haliyle sadece "Detaylar için ara" demekle yatırımcı değil, ancak numara engelleyen kişi sayınızı artırırsınız.
Kolay gelsin,
elimdeki detayları verileri isimleri ve anlaşmaları buradan paylaşıp paylaşmamak benim insiyatifim xml sektörünün getiri modelini bilen anlar zaten bizde anlayan insanlarla iş yapıyoruz anlamayanla iş yapmıyoruz bu kafayla biz yeterince iş yaptık yapmayada devam ediyoruz size medyum lazımsa haber verin ayarlayalım