Kısaca yapabileceğimi anlatim. Adsense platformu disinda bana tıklamaya gelir getiricek bir fikir arıyorum.
Amerikada x eyaletinden organik hit alabilirim. Daha öncede yaptım.
Misal amerika ve zaten eyalete özel niş olduğu için siteye bir kutucuk biraksam bile tıklıyorlar. Yaşlı kesim gibi lakin ben nasıl bir yol izleyebilirim.
Siteye şuraya tıklattırıp etik bir şekilde kazanç elde edebilirmiyim? Demek istediğim link e tıklasalar gelir gelir gibi.
Adsense kullanmıyorum die arayıstayım lütfen sistem bilen yol gösterebilen olursa süper olur. En azından organik gelen ziyaretçilerden pasif gelir kazanmak istiyorum.
Bunu başarır isem günlük misal 1 ila 2 k hiti olan projelere de geçebilirim. Yeterki adsense dışı bir umut arıyorum daha önce kullanan yada halen kullanan lütfen gelir kapınızı sitenizi istemiyorum sadece ben nasıl o kadar ziyaretçiyi gelire dönüştürebilirim arayışındayım.
Rica ediyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim özelden de pm atabilirsiniz konuyla ilgili tşk ederim.
Özet ; Site temiz abd hit getiren niş ve finas ta olur lokasyonlu da olur lakin kazanç yöntemim yok. Şuan adsense hesabım pasif aktif edilmiyor edemedim sanirim. Pinli satın almıştım hesap kullanılmayinca çöp oldu.
Yabancı organik doğal aranma hitinden gelir peşindeyim. Fikir verene gelişmeleri atarım yeni projelere bile başlarım.
Sanırım yine kendimi ifade edemedim.