Uygulama adı :
Edebiyat Dünyası
Uygulama linki :
TIKLA
Yayınlanma zamanı :9 ŞUBAT 2024
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Var
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı :
Öğrenciler calışmaya başlayınca günlük 5-10TL arası(ÖĞRENCİLERİ UYGULAMAYA ÇEKEBİLİRSENİZ ÇOK KAZANDIRIR)
İndirilme/Değerlendirilme sayısı :
7750 İNDİRME 40 DEĞERLENDİRME
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) :
YÜZDE YÜZ KEŞFET VE ARAMA (KULLANICILAR EDEBİYAT KELİMESİNİ ARATINCA İLK SAYFADA ÇIKIYOR)
Günlük aktif kullanıcı sayısı :947 cihazda yüklü
(Eylül ayından itabaren yüklemeler gelmeye başlıyor.
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : var olan kaynak kodlarıyla birlikte verilecek
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler :
host yıllık 500-600tl civarı domain de 700tl civarı
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? :codecanyon
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? :Var olan dosyalar verilecek
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı :yok
Geliştirici hesabı dahil mi? :Hayır
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) :yok
Uygulama transfer edilecektir.
FİYAT : TEKLİF ÜZERİNE SATIŞTADIR.
NOT;
Uygulamayı ben YKS sınavına çalışırken dershanedeki arkadaşlarım için kurmuştum bende bu sırada uygulamaya +800 tane edebiyat sorusu yükledim kendi ellerimle baya bi emek verdigim oldu . Şuanda hiçbir benzer uygulamada bu kadar soru bulunmuyor tüm sorular farklıdır can sıkmaz. Eylül ayı geldiği gibi millet derse başladığı gibi indirmeler kendisi gelmeye başlıyor hiçbirşey yapmadan ancak reklam verilirse indirmelerin daha fazla olacağını düşünüyorum.
Gelir Jeton ve Reklamlardan geliyor. Farklı stratejiler kullanılırsa paket satışının olacağına inanıyorum bu kişiye kalmış bişi. Günlük 2-10tl reklam geliri oluyor Ögrenciler eylül gibi başlayınca.
satış sebebim hiçbir şekilde uğraş göstermemem. Alan kişi uğraşıp en azından belki bişiler yapar.
extra sorular için yazabilirsiniz.
WP :
Tıkla WP yaz