Bu halktan çok bir beklentiniz olmasın , Siyasetçi dediğin kişilerde temelinde halktan gelen kişiler zaten.
Bizim halk bal tutan parmağını yalar kafasında bir halktır bunu yanlış olarak bile görmüyorlar. Sorsan hepsi müslüman en adaletli , en dürüst kendileri.

Adaleti kendi doğrularına göre eğip bükünce böyle oluyor.

Ece Üner Doğru konuşmuş , Sistemsel bir düzen gerekiyor. Sözle lafla değil her şey yazılı ortamda denetlenerek süreçler ilerlemeli.

Bunu yapmakta zor değil ama hiç bir siyasi parti buna yanaşmıyor. Chp'li belediyelere laf edip , Akp dürüst diye geçinen kişiler kendini kandırmaya devam etsin , Dürüst olsalar sistemi tamamen denetlenebilir şekilde düzenlerler.

Ayrıca her siyasetçinin ve yakın ailesinin her yıl mal varlığının incelenmesi zor değil. Çok basit bir şey.
Kimse yanaşmıyor bunlara.