Smm panel olarak değilde takipçi paketi satın alınacak site kurduk desek aylık ortalama nekadar kazanç sağlanıyor ortalama ? Genel olarak soruyorum hocam, gerçeklikten uzaklaşmadan konuşmak lazım hayal kurmaya gerek yok zaten. Tahmini olarak soruyorum.
Merhaba, bahsettiğiniz sanırım paket satış siteleri. Bu siteleri smm panellerden ayıran en büyük özellik kullanım kolaylığı ve fiyatlandırmalar. SMM Panelleri kullanmayı bilmeyen kişilere SMM Panel mantığı ya çok sahte geliyor ya da kullanımı çok zor geliyor. Çünkü insanlar çoğunlukla kayıt olurken sanki bilgilerini instagram girişiymiş gibi görüyor. Bu yüzden üye olmak istemiyor. İlk kez gördükleri sitenin mantığını bilmedikleri için buraya üye olsalar bile kart bilgilerini vermek istemiyorlar dolayısıyla tedirginlikten alışveriş yapmıyorlar. Bu durumu yaşıyan çok kişi olduğundan paket satışlarda satışlar oluyor.
Paket satış siteleri kullanım olarak daha kolay fakat müşteri bulması daha zor. SMM Panelde bir müşteri sistemin çalıştığını gördüğünde paket satışları gereksiz pahalı olarak görüyor ve sürekli smm panelden alışveriş yapıyor. Fakat paket satıştan alışveriş yapanlar fiyat yüksek olduğundan 1 kez veya max 2-3 kez alışveriş yapıyor yani tutuculuk az. Bunu düşününcede tamamı ile tek satışa odaklanmak doğru olduğundan fiyatları tamamen yüksek kara koymak gerekiyor. Sorunuza gelicek olursak bu tamamen izlediğiniz stratejiye dayanıyor. Örneğin reklamı nerede vereceğiniz, büyük firmalardan gelecek fake click den kurtulabileceğinize bağlı. Bunlar tekelleştiğinden genelde küçük sitelere iş düşmüyor. Eğer bu sitelerden farklı bir tasarma sahip ve fiyatlarınız daha az olursa kazanırsınız. Örneğin instagramda reklam çıkarsanız diğer rakiplerinizden 5-10 TL ucuza verseniz bile müşteri toplarsınız. Fiyatı çok uçurmadan %100 ile kar yaparsanız, iyi ve doğru yere güzel reklam çıkarsanız ilk ay 10-15 bin kar ederseniz. Tabi reklam bütçeniz fazla ise çok daha fazla kazanırsınız.
Kazancını ve maliyetlerini öğrenmek istiyorum açıkçası 😅
Vede en güzel sorum şu, smm panel gerçekten zararlı mı faydalı mı veya en faydalı şekilde nasıl kullanılır. Bir digital pazarlamacı olarak smm panel kullanmak doğru olur mu sence?
PM atarsanız detay iletebilirim buradan para konuşmayı sevmiyorum. SMM Panel zararlı değil arkadaşlar. SMM Panel keşfeti kapatmaz hesaba zarar vermez. 0 takipçili işletmeden kimse hizmet almaz, amaz 100k takipçili 3-4k min. beğenili bir hesabı reklamlardan gören kişiler olumlu bakar ve güven kazanır. Tecrübe ile sabit çalıştığımız yüzlerce kişi vardır hepsi takipçi, beğeni, izlenme aldı ve halen keşfetteler. Olayı şöyle düşünün. Bir rakip firmanız veya kişi size bot attı instagram bunun sizinmi başkasınınmı size attığını bilmeyecek bu durumda sizi cezalandırıp hesabınızı kapatmaz, etkileşiminizi kesmez. Faydası yoksa zararıda yoktur. Ama faydası tamamen görünüm bunuda bilin isterim.