Hocam bu güzel ve içten yorumunuz için yürekten teşekkür ederiz 🙏
Bizi en çok mutlu eden şey, sistemin size gerçekten fayda sağladığını görmek.
Vakit ayırıp deneyimlerinizi detaylıca paylaşmanız bizim için çok kıymetli. Premium geçiş kararınızda yanınızdayız, bu nedenle güzel yorumunuza istinaden size özel fiyat teklifimizi PM'den iletiyoruz, birlikte çok daha fazlasını başaracağız.
SEO KILLER ailesine şimdiden hoş geldiniz! 💥
Botun demo sürümünü inceleme fırsatım oldu, fatih hocama buradan teşekkürlerimi sunuyorum.
Öncelikle bot çok kapsamlı, teknikler, taktikler, analiz araçlarıyla sizin için zaten bir öne çıkma planı hazırlıyor, girip sitenizi analiz ettirebiliyorsunuz veya rakibinizi analiz ettirip nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini öğrenebiliyorsunuz. Sitenizin kalitesini açıkça görebiliyorsunuz, eksikliklerinizi hemen farkediyorsunuz ayrıca bu eksiklerin neredeyse tamamına da kendisi bizzat destek olduğundan kolayca kapatıp yükselişi yakalayabiliyorsunuz.
Üç günde gördüklerim;
- Rakip analizi çok iyi çalışıyor, bana öneriler veriyor rakibin önüne çıkmam için.
- Sitemin teknik analizini yapıyor, kullanmam gereken eklentiler veya özellikleri veriyor bu da teknik seo kısmını halletmeme yardımcı oluyor.
- Bir çok tarzda farklı farklı içerik üretme imkanı sunuyor, bu sayede tek tip içeriklere takılıp kalmıyorsunuz ki agentlar var bunlar demoda yok ama çok farklı özgün içerik alabileceğinizi düşünüyorum.
- Direkt wordpress sitenizde içerik paylaşabiliyor.
- Deneme amaçlı 4000+ kelime içerik üreten bir modunu kullandım, hem içeriği veriyor hem içeriğin içinde olacak görseli veriyor bu da bana herhangi bir uğraşım olmadan insan üretimi kaliteli bir içerik veriyor. Ayrıca içeriği paylaşırken kullanacağın meta etiketlerini de veriyor yani sadece bota anahtar kelimeyi veriyorsunuz ve devam devam devam diyorsunuz bu kadar.
Deneme sürümü olduğundan ve vaktim çok olmadığından detaylı inceleme yapamadım ama zaten vaktim olsa bile bu mod yoğunluğuna (Ayrıca modun alt modları var) deneme süresinde yetişebilmem mümkün değildi. Tabii deneme sürümü olduğundan faydasını da göremedim ancak içeriğin kalitesi o kadar yüksek ki bu içerikle fayda görmemek imkansız diye düşünüyorum, düzenli bir şekilde içerik paylaşımı yapıldığı taktirde mutlaka başarı yakalanacaktır.
Satın alan arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun, yakın zamanda premium almayı düşünüyoruz.