Foruma kayıt olduğumdan beri hiç dışarıdan hizmet almadım. Hem kendi vatandaşımız kazansın istedim, hem de burada biz bizeyiz, birbirimize nazımız geçer diye düşündüm. Çok şükür hiç mağdur olmadım, hiç mağdur etmedim.

Türkçe sitelerim için yıllardır tanıdığım, sevdiğim ve hiç sorun yaşamadığım Alastry ile çalışıyorum. Bunu reklam olsun diye söylemedim, yanlış anlaşılmasın (o yüzden etiketlemedim). Konu için emsal bir örnek olduğu için söyledim. Hem yedek hem de hesap konusunda gerçekten çok anlayışlılar.

Yabancı dildeki sitelerim için yurt dışı lokasyonlu hosting ararken, forumdan bir firma ile iletişime geçtim. Benim için en önemli husus yedek alınmasıydı. Otomatik yedek alındığı için de, bu firma ile anlaştık. Sanırım Ocak ayında çalışmaya başladık.

Benim biraz unutkanlık sorunum var, yakından tanıyanlar bilirler. O yüzden fatura gününü geçirebiliyorum. Bugüne kadar ismini hatırlamadığım çok fazla firmadan hizmet aldım. Onlara şunu söylemiştim; “Ben fatura gününü unutabiliyorum. Lütfen hizmetim aksamasın. Geç de olsa faiziyle öderim”. Saolsunlar hepsi bu şekilde bir ayar yapmışlardı ve hiç sorun yaşamadık ( yapmayabilirlerdi elbette ama demek istediğim de buydu. Karşılıklı güven meselesi).

Bu firmanın politikasını inanın bilmiyordum. Son ödeme tarihi 15 gün geçerse hesabı, 30 gün geçerse yedekleri siliyorlarmış. Satış sözleşmesinde, fatura ödenmezse hesabın ve yedeklerin silineceğini, bu durumda sorumluluğun kullanıcıda olduğu yazıyor. Fakat bu süreler belirtilmemişti. Aynı sözleşmede; satın alım tarihine yaklaşırken hem sms hem mail üzerinden bilgilendirmeler yapıldığı, çeşitli zaman aralığında birden fazla kez yapıldığı yazıyor. Fakat bana sadece 1 kez sms gelmiş. Ben de muhtemelen dışarıda olduğum için, eve geçince yaparım diye düşündüm. Ancak unutmuşum ve 1 ay sonra ödemeyi yapmışım.

Ödeme yaptıktan 15 gün sonra sitelerime baktığımda kapalı olduğunu gördüm. Müşteri hesabıma girdiğimde, satın aldığım ürünün görünmediğini farkettim. Destek talebi açtığımda, bana hesabımın ve yedeklerimin silindiği söylendi.

Çok aktif kullandığım siteler değildi. Ben bazen bir web sitesi açarım, her şeyini ayarlarım, içerikleri yayınlar, zamanlar ve nadasa bırakırım. 3-5 ay hiç bakmam. O yüzden bu sitelerimin kapalı olduğunu farketmem uzun sürdü.
Burada kesinlikle firmayı suçlamıyorum. Bu açıdan yanlış anlaşılma olmasın. Hata benim hatam. Firma ile forumdan tanıştığım ve çok güvendiğim için, üzerime düşen sorumluluğu yerine getiremedim ve emeklerim silindi gitti. Kendilerine tek söylediğim, bundan sonra yedekleri birkaç ay daha saklarsanız, benim gibi üzülenler olmaz.

Çok üzgünüm ve başkası da üzülmesin diye, başımdan geçeni paylaşmak istedim. Lütfen bu duruma düşmemek için kendi tedbirlerinizi mutlaka alın.

Ekleme: “Neden otomatik ödeme talimatı vermedin” diyenler olabilir. Ödemelerimi sanal kredi kartıyla yaptığım için böyle bir şey mümkün değil. Ayrıca aldığım hizmetin aylık bedeli 350 TL idi. Aklınıza çok büyük rakamlar gelmesin.