Yekta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatımda destek bildirimine bu kadar hızlı veren bir firma görmedim, canlı chat olsa bu kadar hızlı cevap verilmez bu işin sırrı nedir Saat hiç fark etmiyor gecede olsa gündüzde olsa 30 saniyede cevap azıyorlar.
soylenmezsmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten anlamıyorum adamlar yapay zekada kullanmıyorlar gerçek adamın yazdığı apaçık belli 30 saniyede nereye okudun ne zaman bildirim geldi hadi okudun da cevabı nasıl yazdın cevabın çözümünü ne ara kontrol ettin kalite standartlarımızı yükseltmesi için HayalHost'dan açıklama bekliyoruz (Ciddiyim aynı şeyi kendi sitemde de uygulayacağım)
LivaYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Memnun olduğumuz bir firma gerçekten
GZR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen destek açtım cevap verene kadar diğer sekmelere bakayım demeden 3-4 dk içinde yazdılar gece saatlerinde.
WxTimer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayalhosta teşekkürlerimi iletiyorum bende
SanaldaOgren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şekilde gece 3 te yazarım en fazla 2 dakikada bakarlar yanıt gelir
ruzgarozis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende hayalhost kullanıyorum. memnunum . fiyat politikalarıda iyi piyasaya göre. bence . böyle devam ederse fiyat konusu hizmet vs. büyür gibi allah yolunu bahtını açık etsin @HayalHost;
Merhabalar,

Değerli yorumlarınız ve kıymetli geri bildirimleriniz için Hayalhost ekibi olarak içtenlikle teşekkür ederiz.

Sunduğumuz tüm hizmetlerde esas önceliğimiz; yalnızca en hızlı yanıtı vermek değil, aynı zamanda en doğru bilgiyi en kısa sürede ileterek kalıcı ve etkili çözümler sunmaktır.

Gece veya gündüz fark etmeksizin göstermeye çalıştığımız bu hassasiyetin, siz değerli kullanıcılarımız tarafından takdir edilmesi bizim için büyük bir motivasyon kaynağıdır.

Geri bildirimlerinizle gelişiyor, beklentilerinizi daha da ileri taşımak için çalışıyoruz.
Destek ve güveniniz için teşekkür eder, her zaman yanınızda olmaktan mutluluk duyarız.

Sevgiler,
Hayalhost ekibi.