1 Günde US fiziksel sim kart siparişi hazırladı ve gönderdi. 24 saat olmadı yani ciddili 1 gün.
R10 ve konularda sıkça gördüğüm bir sorunuda dile getireyim ben.
Bu sim cardları almamızın sebebi sinyal vermesi arkadaşlar. Maalesef dedicated IP / VPN tek basına yararlı olmuyor. Eski yıllar gibi vpn ile herşey çözümlenmiyor. Siz biliyorsunuz gmail,facebook,instagram tak diye nerde oldugu anlayıp kapatıyor hesapları. Bu işlem de %100 çözüm mü? Değil ama %100'e en yakın olan bu.
Bende bir adet iphone7 var. Kartı takıp sıfırlama işlemine başlıyorsunuz. Telefonu sıfırlayıp ülke bölge USA, dil ingilizce, konum servisleri kapalı olacak şekilde kurulumu yapıyorsunuz. Burada ilk kurulumlar için mecbur internet lazım bunu kısa süreliğine wifi'nize baglanarak yapın. Hatta çok daha garantici olsun diyorsanız araya bi raspberry pi çakın ordan raspinin PiVPN'si var nord vpn veya open vpn buraya baglanıp internet çıkışını raspi üzerinden alıp ilk kurulumda buraya baglanabilirsiniz. Bu biraz kasıntı işlem ama yaparsanız iyi olur yapmazsanız bişey kaybedeceğinizi düşünmüyorum.
Ben NordVPN kullanıyorum + dedicated IP hizmeti satın aldım ki, sürekli fakrlı IP'lerden baglanmayalım. Ayrıca wifi baglantısına güvenme diyorsunuz Nordvpn üzerinden ve otomatik olarak sadece vpn varken aga baglanıyor. Hani o süreçten sonra asla TR'den görünmemiş oluyorsunuz. Bunuda halledince icloud,gmail vs. ne varsa açın tiktoku indirin.
Daha sonrasında ise tiktok hesabınızdan her gün 10dk takılın, yorum yapın zaten keşfet usa content ile dolacak. Etkileşime girin. Yapabiliyorsanız artık contentinize göre doğal videolar atın. Hemen capcutta editlediğiniz videoyu kullanmayın. Sağı solu çekin oluşturacağınız içere göre doğal video salın ve arkaya kesinlikle tiktok içinden müzik ekleyin. 1 hafta bilemedin 2 hafta normal takılın. Daha sonra istikrarlı şekilde videolarınızı yüklemeye baslayın.
Notlar: Bu vpn ve ip işini çok daha sağlam şekilde çözebilirsiniz gpt ile konusursanız kafanızı açar bu konuda deneyin.
Tekrar Owl'a çok teşekkür ediyorum güzel bir firmadan T-Mobile alt yapısı kullanan sim cardı verdi sinyal alması filan çok daha iyi en azından bilindik alt yapı. Birde paranızı iş için yakmaktan çekinmeyin arkadaşlar Türkiyede yaşıyoruz ve artık spam işler, boş contentler para kazandırmıyor illa bişeyleri denicez, Türkiye'de yaşayarak denemek zor ödeme sistemleri sıkıntı, kargosu sıkıntı, müşteriye ulaşması sıkıntı, iade alsanız size gelmesi sıkıntı bi ton sıkıntı var. He ama bi şekilde çözüyoruz gördüğünüz gibi. Son olarakta sizi bu twit ile basbasa bırakıyorum ve Owl'a tekrar çok teşekkür ediyorum.
Edit: Kurulum yaparken demek istediğim şey buydu arkadaşlar. Sim kartı takıp resetleme işlemine basladığınızda otomatikmen usa yı goruyor cihaz. TR sim kart yada farklı simcard ile deneyin ilk çıkan o simcardın ülkesi olacak. Bundan sonrası size kalmıs saglam bir vpn/ip kombosuyla tiktoku geçersiniz.
https://x.com/engintezcan_en/status/1939955856788861335