Selamlar, 1.5 yıl önce Claude Bernard marka bir saat almıştım 28k civarı bir tutar ödedim o zamanın parasıyla.
Şu anda aldığım yerde 33k ( her yer saat'den aldım)
İşin ilginci bu kadar pahalı bir saat olmasına rağmen inanılmaz bir şekilde hiç düşmürmemiş olmama rağmen camı resimdeki gibi ortadan ikiye çatladı.
Hiç düşürmediğimden eminim masadan saati elime bi aldım bu halde. Saati aldığım yere götürdğüm yer belki kolunuzdayken bi yere çarpmışsınızdır diyor haklı olabilir yani çarpmış olabilirim o kadarını hatırlamıyorum.
Ama bu kadar pahalı bir saatin kolumdayken sağa sola çarpıp kırılabilmesi çok ayrı bir olay ona da eyvallah dedim.
Servise verdim zaten garanti dahili falan olsun demedim yani kullanıcı hatası deneceğini zaten biliyorum da
Çıkan fatura 5000₺ şaka gibi
Özel cammış bombeliymiş yurtdışından geliyormuş cart curt
Bana çok büyük bi saçmalık geldi yani 1-2 bin lira hadi 3 bin lira yine razıyım da 5 bin lira biraz şov değil mi?
Siz ne düşünüyorsunuz?
EDİT: 5k ödemeyi kabul ettim saati yaptırtıyorum alıp dışarıda yaptırma fikri çok mantıklı değil pahalı bir saat herhangi bir sorun olursa daha büyük zarar ettirir. Yinede fikirlerinizi yazmaya devam edebilirsiniz merak ediyorum, siz olsaydınız ne yapardınız?