Selamlar,
Hocam yazdıklarını dikkatle okudum kaleminin samimiyeti ve gözlem gücün süper. Bu platformda birçok kişi senin yazdıklarında kendinden parçalar bulacaktır buna eminim ama ben de kendi penceremden bazı eklemeler ve farklı düşüncelerle katkı sunmak isterim.
Öncelikle forumun sahibine dair söylediklerine kısmen katılıyorum parayla birlikte değişmemek gerçekten kıymetli bir şey ama bu tür şeylerin dışarıdan net ölçülemediğini de unutmamak lazım yani biz dışarıdan bakınca olumlu bir tablo görüyoruz ama işin iç yüzünü, kararların nasıl alındığını, o çizgiyi neyin belirlediğini bilemiyoruz bu yüzden yorum yaparken biraz temkinli olmak gerektiğini düşünüyorum. ama senin bu konudaki iyimser bakışın ve hakkaniyetli yaklaşımın çok önemli
Elbette forumda farklı kitleler var ama bu gruplar birbirine çok geçirgen bir gün sadece ticaret yapan biri ertesi gün fikir paylaşabilir, sohbet edebilir veya toksik dediğimiz biri bazen çok isabetli eleştiriler getirebilir kısaca insanları tek bir kalıba sokmak yerine biraz daha akışkan tanımlar kullanmak belki daha kapsayıcı olur.
bu forumda ben de yeniyim bu zamana kadar gerçekten yeni bir arkadaş ortamım varmış gibi hissettiren bir forum oldu
hem yönetim kadrosu hem kullanıcı kadrosu çok güzel insanlar tanıdım çok şey kattı bana.