Arkadaşlar merhaba, biraz içimi boşaltamam gerekiyor.Yıllardır kuryelik ekstra yanında da digital işlemler yapıyorum. Artık bir yere varamayacağımı anladım. Nişanlıyım ekstra düğün gününü hep ileri tarihe atıyoruz. Allah razı olsun nişanlım bu konularda hiç sıkıntı yaratmıyor beraberiz yanımda destekçimdir. Kafamda hep 2 seçenek oluyor ve bir türlü hareket edemiyorum. Dış etkenlerede sanırım biraz fazla takıyorum ve tetikliyor beni. Kıskançlığım kesinlikle yoktur. Olmayana oldurmaya çalışan biriyim. Mal mülk olarak artık bir isteğim yok, arzumda kalmadı açıkcası. 1 arabam 1 motorum var. Şükür başımızı sokacak bir evimizde var. Geleceğimi bu konularda hiç düşünmüyorum. Mahalle arkadaşlarım aynı zamanda lise arkadaşlarım şuanda yurt dışındalar. Beraber bir baltaya sap olamadığımız için onlar kaçtı. Aralarında en deli dolu enerjisi yüksek insan bendim. Benden şüphelenirlerken kendileri gittiler 4 lü grubumuz vardı. 2 si yurt dışında 1 i bursa şehir hastanesinde çalışıyor Bilişim üzerine birde ben kaldım burada

Düzenli bir yapayım diyorum tamam ben yılda 1-2 kere yurt dışına çıkarım tatile giderim kafamı dağıtırım diyorum olmuyor. Hep kafamda 2-3 seneliğine çantamı alıp nişanlımıda alıp gezmek var. Bu konuda o da okey bu arada.
Ticareti seviyorum diyorum bir şeyleri satmaktan zevk alıyorum diyorum,fakat gel gelelim maksimum 1-2 ay sürüyor. Çünkü bu işler beni Türkiye'ye bağlıyor. Ülkemi seviyorum kesinlikle bir sorunum yok. Tekrar geleceğim yer zaten burası. Sadece 2-3 sene dışarıda kalmak bana iyi gelecek gibi geliyor. Kafamda hep öyle kalmış. Hayallerim bu yönde.

Benim yaşım 30 Nişanlımın yaşı 26 2 mizde açık konuşmak gerekirse yaptığımız işlerde vasıfsız olarak görüyoruz bir birimizi. Epin üzerinden tamam kazanıyoruz ekstra farklı işler yaparak kazanıyoruz bir sorun yok. Fakat ya biterse kafasına girmeye başladık.
Beraber yazılım öğrenelim aynı zamanda dilimizide geliştirip 2-3 seneliğine dışarı çıkalım kafasına girdik. Yapmak istediğimiz iş aslında bir vasıflı olacak şekilde. Mobil oyun geliştiriciliği yapmak istiyoruz. Bir firmaya bağlı kalmadan kendimiz üretip kendimiz satmak yada kendi google playimizde yayınlayıp azda olsa reklamlardan kazanmak gibi bir planımız var. Bu yaşıma kadar olmak istediğim yerde değilim. Yapmak istediğim bir meslekte değilim. Ben güverte zabiti olmak için devam ettim okuluma fakat babam liman işletme'de güvenlik amiri idi. Memur hayatı onuda hapsetmiş ve bana her zaman denizci olursan hakkımı helal etmem diye diye en son bu haldeyim. Şimdide memur olmam için çabalıyor. Açık konuşmak gerekirse bende dik başlılığımdan istemiyorum. Birde bana göre bir hayat standartı olduğunu düşünmüyorum.

Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim. Biraz üstün körü konuşma oldu ama, içimi birilerine açıp konuşabilen biri değilim. Kendi içimden anlatmak ve açık konuşmak gerekirse birilerin önerilerinede ihtiyacım var. Ne yapmam gerekiyor yada yapmamız gerçekten kafayı yemek üzereyim.