Merhaba,
Bireysel olarak bende hem bir işte çalışıyorum 6 gün vardiya dönüyorum.Ekstra da internetde yıllardır iş kovalıyorum.Son 1 yıldır özellikle dünya çapında daralma söz konusu olduğunu düşünüyorum.Artık web işlerinde de bol keseden dağıtma olmuyor.Google eskiden spam bir yere kadar izin verirdi onuda vermiyor artık.Son 1 yıldır webden kazandığımın %50 devlete vergi diye gidiyor ( 3 aylık vergi,aylık vergi,yıllık vergi) kalan kısmı aylık muhasebe ücreti,yıllık sanal ofis parası,sunucu masrafı,Ai araçları masrafı derken cebimde para kalmıyor.Kendi işimden kazandığımlada evi çevirmeye çalışıyorum.Fakat herşey o kadar pahalı oldu ki 3 kişi yaşıyoruz evde 450 500 lira altı su gelmiyor,500 internet,1500 aşşağı elektrik gelmiyor.Mutfak desen 30 bin lirayı buluyor.Pazarda 3 torbaya 300 lira verir olduk.Meyve çok pahalı.
Demem o ki bireysel olarakda eminim pek çok kişi zorda.Sürekli kredi arıyorum nerde ucuz var alıp borçları ötelemeye çalışıyorum.Ekonomi her kesimi vurmaya başladı diye düşünüyorum.Allah yardımıcımız olsunç