Gezinticocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam. 4.5 yıldır sektördeyim gayet iyi bir sektör. Smm panele nazaran daha yüksek cirolar ve daha yüksek karlar elde etmekte. Kesinlikle ek olarak sizlere yükleme yaptıracak bayiler bulun. Kazancınız o zaman aylık hiç uğraş vermeden 4-5 katına çıkmaktadır. Şu aralar hatta son 2 yıldır sadece pubg ve valorant bölgesine yoğunlaştım. En iyi kazandırlar bunlar. Sektöre yeni geldiğiniz zaman 10 yıllık geçmişi olmayınca siteler mt2 ve diğer oyunlardan alışveriş çok olmuyor. Her türlü destek verebilirim. Yeter ki ileride güzel bir site olmuş olsun.
Hocam çok teşekkür ederim öncelikle , kendi oyunlarımızda ki destekler ile birlikte ilk hedefimiz kullanıcı sayı ve memnuniyet oranlarımızı arttırmak. Kendi oyunlarımızda kullanmamız +5-10k arası giriş sağlayacaktır diye düşünüyorum.
bayiavm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim hocam
zons adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle hayırlı olsun knkm ❤ Şirket bilgileri şeffaf olsun Vergi levhası, iletişim numarası, açık adres, kim olduğunu belirtirsen harika güven kazanırsın
3D Secure ve lisanslı ödeme sistemleri kullan knk Bu kullanıcıya güven verir.ve ilerlersin
Canlı destek ve WhatsApp hattı ekle Gerçek bir insanla konuşabildiğini görmek kullanıcıyı rahatlatır ve epin siten için daha iyi olur
Sadece maliyetine satış sloganı ile büyük dikkat çekersin. kanka düşünceni sevdim Ancak “zararına değil, yatırımına” yaptığını da anlatmalısın. Kullanıcı senin samimiyetini ve vizyonunu hissetsin en azından ve en önemlisi
discord sunucusu aç, Telegram grubu kur.Kullananlar deneyimlerini birbirine anlatsın Aktif içerik üret, epin bilgileri, oyun haberleri, fırsatlar paylaş. kankam 🙏

BUNLARI YAPARSAN BAŞARILI OLUCAĞINA EMİNİM ❤
Eyvallah hocam gerçekten samimiyet ve detaylarıyla yazmışsın dediklerini özellikle notlarıma ekledim bu süreçte bunlara dikkat edicem çok teşekkürler 🙏
PrimeSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hiç takipte değiliz de başlığını güzel atıyorsun.
Güzel iş güzel başlıklarla olur diyelim