bağırsak ve sindirim sistemi. otizm ilk tanı konulduktan sonra bağırsak ve sindirim sistemi parazitlerini temizlersen çok ciddi yol kat edersin. Türkiyede otizm ve rehabilitasyon merkezleri tamamen (özür dilerim) hayvan eğitimi gibi. barınaklarda nasıl hayvan eğitmeye çalışıyorlarsa bizim ülkemizde rehabilitasyon merkezlerindede aynı şekilde eğitmeye çalışıyorlar. bizim çocuklarımız aşırı zeki unutmayın.
benim oğlum şuan oyun oynarken hiç bir eğitim almamasına rağmen kendi öğrendiği kadarı ile oyunlarda çok rahat ingilizce olarak oyun oynayabiliyor (online oyunlar). Türkçe okumayı okula başlamadan önce sadece harfleri öğrendikten sonra kendi okumayı çözdü.
anlatmak istediğim bize bu konuda devlet çok yardımcı oluyor. bunuda rehabilitasyon merkezleri sömürüyor. ben ramda ilaç tedavisi bağırsak temizliği dedim asla kabul etmediler. benim çocuğumu eğitimle olabileceğini sölediler. sanki benim çocuğum barınaktaki evcil hayvan. çok zoruma gitmişti ozaman neyse rabbime bin şükür şuan çok iyiyiz.(tabi ilaçlardan kalan hiperaktivitemizi saymazsak)
GAPS Diyeti

Evet hocam dediğiniz herşeye virgülüne noktasına kadar katılıyorum. Bağırsak ne kadar toparlarsa birey o kadar sağlıklı oluyor.