@Ladavaz; müşteri memnuniyeti dünyadaki en önemli şey, dün başıma gelen, kiraya verdiğimiz evleri tadilat yaptırıyoruz. 4 ayrı firmadan malzeme aldım, fiyatları birbirine yakın diye. Birisi Koçtaş diğeri başka yerel kurumsal bir mağaza diğer ikisi yerel esnaflar. Kırık çıkan ürünleri koçtaş iade kabul ediyor ama süreç uzuyor. Yerel kurumsal diğer mağaza asla kabul etmiyor video kaydı istiyor. Diğer iki esnafın biride asla iade ve değişim kabul etmiyor.
Ancak bir diğer esnaf adamın üslubu şöyle ''kardeşim kırılan ürünü getir at şuraya yenisini al götür bize bile sormana gerek yok'' diyor. Lavabonun ayağı kırık çıktı götürdüm bu esnafa adam yenisini verdi, klozetin kapağı kırık çıktı adam yenisini verdi, musluk aldım su kaçırıyor adam yenisini verdi, plastik bahçe musluğu aldım yanlışlıkla takarken ben deforme ettim, orada da söyledim durumu al kardeşim şurdan onların gelişi zaten şu para diyip yenisini verdi. Duş paneli alacağım adam dedi ki bizdekiler iyi değil git falanca yerden al önce fiyatı öğren sonra benim selamımı söyle indirim yapmazsa beni ara dedi, Şimdi pahalı bile fiyat çekse gelecekte bu esnafa giderim. Gerçekten memnuniyet ve üslup çok önemli birşey.
Bak şu dakika adamdan kalorifer radyatörü aldım, 12.960 TL tutuyor, 13.000 TL attım. Adam aradı olmaz abi 40 TL'yi ya geri atayım ya buraya gelince veririm bana hatırlat diyor.