Merhaba Videocuyum,
Çok geçmiş olsun. Umuyorum kısa sürede daha iyi iş fırsatlarıyla karşılaşırsınız. Tekstil sektöründe sanıyorum büyük bir kriz var. Firmalar üretim işini bırakıp özellikle Mısırdan almaya başladılar. Maalesef Mısır'a eğilim had safhada... Bazı giyim markalarının etiketlerinde Made In Turkey yazısı yerini Made In Egypt bıraktı: kalite de hızla düştü. Direkt kumaş alış/satış ve diğer hammadde ticaretinde de aynı durum var. Kahramanmaraş'ta bu durumdan oldukça muzdarip oldu/oluyor...
Tabii sizler durumu bizlerden daha iyi değerlendirebilir ve yorumlayabilirsiniz. Başarılar dilerim: selamlar, sevgiler.
Sürekli Maraşta iletişim halindeyiz. Büyük dokuma firmaları tam kapasite çalışmıyor. Yüzde 35-50 arası tezgahları dolu.
Eşim Türkiyedeki büyük iplik firmalarına iplik makinaları satıyor. Bu sene satış 0. Yedek parça satıyorlar ama para alamıyorlar.
ithal iplik, ithal kumaş , ithal bükülü iplik dediğimiz iplikler Pakistan Hindistan çinden alınınca daha ucuz oluyor.
işçi maliyeti orada mısırdaçok ucuz. Bu sebeple herkes oraya gidiyor. Durum söylendiği gibi çok kötü. Ailecek tekstildeyiz sonumuz hayrolsun