Evet, 20 Ağustos 2025 tarihi itibari ile gecerli olacak. Fakat birazdaha kisitli olacak sanirim.
Pasif hesaplar giderse yeni hesaplara yer açılır umuyorum. Konu başlığını güncelledim.
bir önceki mail ise şu şekildeydi:
Sayın İş Ortağımız,
Bu e-posta, AdSense müşteri hesabınızda birincil iletişim noktası veya yönetici olarak listelendiğiniz için gönderilmiştir.
Google'ın Arama için AdSense programı 25 Ağustos 2025 tarihinde Kısıtlı Erişimli Özellikler'i (RAF'ler) uygulamaya başlayacak. Buna göre, politika ihlallerinin önlenmesi ve sağlıklı bir Arama Ağı iş ortakları ağı (SPN) ekosisteminin oluşturulması amacıyla, Arama için AdSense'teki belirli özellikler ilgili hesabın SPN'deki durumuna bağlı olarak sınırlandırılacak. İyi durumdaki hesaplara, RAF'leri etkinleştirmeleri için hesap yöneticileri tarafından davetiye gönderilebilecek.
Bunun hesabınız açısından ne anlama geldiği ve RAF'ler için nasıl uygun olabileceğiniz hakkında daha fazla bilgiyi bu Yardım Merkezi makalesinde bulabilirsiniz.
AdSense hesabınızda etkin olan, RAF kapsamındaki politika ihlali etiketleri 25 Ağustos 2025 itibarıyla RAF durumunuzu etkileyebilir.