PropJoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar.
Bir süredir, Youtubede Endonezya ve Türklerin evlendiği videoları izliyorum, abi yok böyle bir millet, yok böyle bir kızlar.
Ciddi manada söylüyorum, acayip iyiler, iyiler derken, iç güzellik olarak iyiler.
Bizim Türk kızları gibi geneli diyelim, %80 oranı, paraya bağlı, yok evlenmeden önce şunlar olsun, yok evlenmeden önce 500 gram altın, kız baba evinde görmediklerini, damat evinde istiyor.
Şimdi aşağılama gibi olmasın, bir arkadaşın eski görüştüğü kız, nişan sürecine girmeden önce eski kayınçosuna diyelim motor istedi, abi bu motoru sen ne yapacaksın? Evliliğinle motorun ne alakası var, Erkeklere söylüyorum, önümüzdeki 5 senenizi borçları ödeyerek mi geçirmek istiyorsunuz?
Bir kaç gündür izliyorum, harbi kaliteli kızlar, parada, altında gözleri yok mutlu olayım diyorlar, İslam'a bağlılar, daha ne olsun.
Youtube kanalı : https://www.youtube.com/@bekironal/videos
Yok başlık parası, yok kayınçonun borçları, yok ayakbastı parası, Türk kızları artıkın evlenecek erkek bulamayacaklar.
Sizin düşünceniz nedir?
türk kadınındaki kibir, ego ve kendini beğenmişlik dünyada hiçbir ırkta yoktur. ilgi budalasıdır hepsi. küçük dağları kendileri yaratmış gibi davranırlar. ben forumda buna benzer konularda hep şunu söylüyorum. sevgili yapacaksan ya da evleneceksen git avrupalı araştır, rus araştır hiç farketmez. yeter ki türk kadını olmasın.