Alicamci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küba Bleubird 50cc güzel motor öneririm
Tip olarak güzel ama biraz küçük gibi geldi.

DiscordTedarik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam. Motor işinde yeniseniz, ben geçen ay 2024 model, 2.000 km’de bir Honda PCX aldım. Konforu, sürüşü ve kalkışı gerçekten mükemmel. Aldığım fiyat 155 000 TL bandındaydı. Siz de bu aralıkta temiz bir PCX bulabilirsiniz; bahsi geçen motor 125 cc’dir, bilginiz olsun. Herhangi bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Değerlendireceğim hocam 0 Km alacağım bütçe açısından sıkıntım yok.

NoMery adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Motosiklet yedek parçacı olarak bireysel olarak ta 6 tane aldık arkadaş grubu olarak kullanıyoruz. RKS LTR 125 tavsiye ederim. Üstünde PCX 125 2018-2020 model bloğu bulunduğu için motor sıvı soğutmalı ve PCX'in her kasasını kısa da ve uzunda alıyor( Elimizde PCX'in her kasası da var.) . Yedek parça olarak motor kısmını Honda'dan diğer parçalarını RKS servislerinden temin edebilirsin. Bu motoru sıfır almanı tavsiye etmiyorum ama çünkü sıfırı nakit 65.000 3/4 bin kilometre de olanını sarı site üzerinden vs. 50.000 liraya bulabilirsin. Aklına takılan bir şey olursa da sorabilirsin.
0 alma konusunda bir arkadaşım çok çukura giriyorlar vs dediler 0 almak daha iyi dediler RKS için çin malı almayın vs diyorlar değeri düşüyormuş piyasası kötüymüş vs vs