cetin61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normalde mail komple devir edilir. Adsense konusunda çözüm var mı bilmiyorum ama benzer bir sorun da bende var GCP devir ettim, ödeme ayarları falan bana kitlendi borç ödeyeyim diyorum borcu da ödememe izin vermiyor sistem
nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu olaydan ben de nefret ediyorum. Domain satarım WHOİS'i değiştirmez 4 sene sonra "Hocam whois onay maili gönderdim size" diye mesaj atar. Ben seni nerden hatırlayayım güzel kardeşim? İnsanların zamanında yapması gereken şeyleri yapmayıp sonra bir anda çıkagelmesi kadar kafamı attıran başka bir şey yok.
1hero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme profilinde hala sizin bilgileriniz mevcut oldugu için böyle. Ödeme profili iptal edilrse herşey silbaştan olacak diye biliyorum.
ByMetiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme profiliniden seni çıkarmamış. Ödeme profilini kontrol et eğer sattığın kişi yöneticiyse kendini kaldır. 3 Sene boyunca neden yapmadın ki
Ben sattıktan sonra hiç kullanmamış. Sonradan kullandı herhalde. Kendi ödeme profilimi de kapatamıyorum. Bir ara ödeme profilinde onun adı soyadı yazıyordu. Sanırım sistemsel bir hata da oldu işin içinde. Adamın iletişim bilgileri vs de yok şimdi. 19 yıllık mail adresi. O nedenle maili vermedim. Ben de o adsense hesabını başkasından alıp kullanmamıştım. Belki ondan olmuştur