ichbinalper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamun Aleyküm

İşleriniz nasıl dostlar ? 1-1.5 yıldır düzelmeyen bir piyasa var neden böyle oldu anlamadım.

21 Yıllık Bir Torna CNC Markasıyız 10 adet makine parkurumuz ile güzel işler çıkarmaya çalışıyoruz ama görünürde bir şey yok şu 2 yıldır tabiri caizse anamız ağladı.
Geçen sene zordu bu sene imkansız gibi sanki iflasa doğru gidiyoruz desem yalan olmaz. Son kalan paralar ile işleri döndürmeye çalışıyoruz işçilerin maaşını zor öder hale geldik ne yapacağız bilmiyorum ama stresi sıkıntısı çok kötü.
Dükkana bakıyorsun görünürde iş var harıl harıl çalışıyor ama para yok adam 500 binlik iş veriyor 6 ay mevduatlı çek senet yazıyor 6 ay ben taşın suyunu mu çıkartıp ödeyeyim borcu harcı.
21 Yıllık Sektör ve marka hayatımızda biz böyle bir dönem görmedik.

Küçük ve orta dereceli işletmeleri batırma projesi mi nedir bilmiyorum ama birileri istediklerini alıyor bence patır patır millet dükkan kapatıyor iflas bayrağı çekiyor.
Şuna eminim kim bu ekonomik sıkıntıdan kurtulursa çok iyi yerlere gelecektir hemen hemen iflastan her sektörde rakip azalıyor artık.

Anlayacağınız durum vahim Allah bizlere yardım etsin hepimizin işini gücünü rast getirsin evine işine bereket bolluk nasip eylesin inşAllah...
Bende 5bn kisinin çaliştigi fabrikada makina ressamiyim hocam bu sene maaslar 10-15 gün gecikmeli yatiyo bütün düzen bozuldu sıkıntılar büyük.Çaliştigim firmada dünya genelinde tır yedekparça alaninda büyük firma türkiyede ilk 200 firma arasında sıralamada herkezi vurdu anlican büyük kücük