ShakiraTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şifrelerimi site adı ile algoritma olacak şekilde seçiyorum. Her site için ayrı bir şifrem oluyor hemde algoritmadan dolayı her seferinde şifreyi doğru girebiliyorum ☺
Ben de genelde bu şekilde kullanıyorum. Ama sıkıntı şu. Her siteye aynı mail adresi ile üye olmuyorum genellikle (Kurumsal, Kişisel, Çöp). Bazı sitelerde de birden fazla üyeliğim olabiliyor. Sonra hangi mail adresi ile üye olduğumu hatırlamaya çalışıyorum.

ahmetkucukonder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Password Manager kullanıyorum, günümüzde art niyetli kişiler session hijacking'e oynadığı için şifreleri koruma konusunda coşmaya gerek olmadığını düşünmekteyim. Risk alıp giriş bilgilerimi kaydetmeye devam etsem de bende bu muhabbetin derin bir yarası vardır, olay şifreyi saklamak değil bunu tecrübeyle öğrendim haliyle Google'ın hizmetini kullanmak her yerde hız kazandırıyor ekstraya gerek olmadığını düşünüyorum.

Dediklerinize katılıyorum. Ben de hız için Google kullanıyorum.

Steam ve Instagram gibi platformlar dahil 2FA'yı alt eden bir yöntemden bahsediyoruz, şifre onların olsun 2FA'yı vermem ama sessionlarıma dokunmasınlar
Çok haklısın.

ahmetyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Apple Parolalar kullanıyorum, geçen aylarda gelen chrome eklentisi ile senkronizasyonu sonrasında da başka bir şeye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum
Çoğu kişi zaten hangi ekosisteme dahil ise onu kullanıyor zaten. Apple cihazım olsaydı ben de bahsettiğiniz uygulamayı kullanırdım.