escapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki de onu size göndermiştir
Eğer bakarım derseniz 1 kutu mamasını ben düğün hediyesi olarak almak isterim.
berkancay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fotoğrafa bakınca ben olsam balayı için önce kediden izin isterdim...
ahmetyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin için güzel bir denk geliş olduğunu düşünüyorum, öylesine bir şey değil bence. Ve böylesine terkedilmiş bir kediyle yolunuzun kesişmesi de çok güzel bir şey. Yeni bir yuva kurarken böyle minik bir canın da o yuvada olması bence çok güzel olur. Evet düğün, balayı falan derken biraz karışık bir dönem ama kesinlikle bir kedinin evde olması insana inanılmaz huzur veriyor.
Kimse kedi sahiplenmeye yüzde yüz hazır olmuyor zaten, ama sahiplendikten sonra iyi ki diyor. Sizde de o enerji var, güzel olacağına inanıyorum.
Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısmetinmiş, bereketini getirir. Kedi zaten köpek gibi bakıma muhtaç değildir. Mamasını suyunu kumunu koy kendi hayatını idame eder.. zaten balayı süresinde bakacak birinide illaki bulursunuz isterseniz ama sonrası kedi gerçekten sıradışı kendin sevdiren bir varlıktır eğer sizi severse sizin onu sevmeme ihtimaliniz bile yok diye kesin yargıda bile bulunabilirim size, müstakbel eşinize ve kedinize ömür boyu mutluluklar diliyorum 💐
smtuncer123 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne güzel bir denk geliş… Belki de bazı canlar zamanı değil, insanı seçer
Hepinize çok teşekkür ederim konuda bahsettiğim ablamız kediye bi kaç ay bakacak ardından da bizim yuvamıza dahil olacak. Eğer burayı çok severse ve çok alışırsak veremem size dedi kedi için nasıl daha iyi olacaksa öyle olsun inşallah bakalım kısmet biz şu telaşeleri bi atlatalım da ondan sonra göreceğiz.